Zařízení & příslušenství
Rychlá zvěřinová paštika
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
6 porcí
Suroviny
-
400 gramů masa ze zvěřiny mraženého, na kousky (3 x 3 cm)
-
200 gramů mražených borůvek200 gramů borůvek
-
30 gramů másla
-
1 čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky čerstvě umletého pepře
-
2 čajové lžičky másla na vymazání
-
700 gramů vody
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
508 mg
Protein
15 g
Kalorie
620 kJ /
148 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
4 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pošírovaná vejce v Pošírovači vajec TM6
Žádné hodnocení
Polévka s raviolami a hovězím masem
30min.
Chobotnice „à lagareiro“
1hod. 30min.
Sendvič s roastbeefem, karamelizovanou cibulí a sladkokyselými jalapeños
6hod. 30min.
Tuňáková směs s citrónovou majonézou
45min.
Rybí špízy s bramborami a paprikovou omáčkou
1hod.
Králičí terina s čerstvými bylinkami
2hod. 35min.
Hovězí stew na pivu s knedlíky s čedarem a petrželí
1hod. 55min.
Šunková pěna
5min.
Kynuté knedlíky trochu jinak
1hod.
Špagety Carbonara (TM7)
35min.
Vánoční mandle (pro TM7)
20min.