Zařízení & příslušenství
Rychlá zvěřinová paštika
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
6 porcí
Suroviny
-
400 gramů masa ze zvěřiny mraženého, na kousky (3 x 3 cm)
-
200 gramů mražených borůvek200 gramů borůvek
-
30 gramů másla
-
1 čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky čerstvě umletého pepře
-
2 čajové lžičky másla na vymazání
-
700 gramů vody
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
508 mg
Protein
15 g
Kalorie
620 kJ /
148 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
4 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Masové kuličky v tomatové omáčce
1hod. 10min.
Chobotnice „à lagareiro“
1hod. 30min.
Lososový sendvič s avokádem a mrkvovými hranolky v těstíčku
4hod.
Pirohy s masovou náplní
1hod.
Perlové rýžovo-masové kuličky
2hod.
Farfalle s chřestem, pancettou a šafránem
35min.
Mušle à la marinière
Žádné hodnocení
Tom Yum s kokosovým mlékem
35min.
Hamburger s trhaným vepřovým masem s BBQ omáčkou z Jižní Karoliny
5hod. 15min.
Rassolnik (polévka z nakládaných okurek)
1hod. 20min.
Marinované hovězí na červeném víně s polentou
12hod. 30min.
Telecí guláš v chlebu
Žádné hodnocení