Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa
- 250 g rijpe tomaten (ong. 2-3 tomaten), ontpit, in vier gesneden
- 1 verse jalapeñopeper, gehalveerd (facultatief)
- 80 g rode ui
- 1 el limoensap
- ½ tl zout
Zure "room"
- 100 g rauwe cashewnoten
- 100 g pijnboompitten
- 60 g citroensap
- 150 g water
- 1 - 2 snuifjes zout naar smaak
Avocado dip
- 2 avocado's, enkel het vruchtvlees
- 1 - 2 tl limoensap
- 1 - 2 snuifjes zout
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper
Opbouw
- 400 g Mexicaanse bonenpuree (refried beans), uit blik
- ½ ijsbergsla, versnipperd
- 150 g vegan kaas, geraspt
- verse korianderbladeren, voor het garneren
- maïschips, om op te dienen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1502.8 kJ / 357.8 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 18.5 g
- Tuk
- 27.3 g
- Vláknina
- 7.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18 Std.
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 dk
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1sa
Gehaktballen in tomatensaus
3h 40min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Yoghurt en muntdressing
15min
Spaghetti muffins
55min
Knoflook en uien glaceren
Žádné hodnocení
Appels met cidersabayon
Žádné hodnocení
Vegan Brownies
2u. 40min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 dk
Mousse van tonijn
10min