Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa
- 250 g rijpe tomaten (ong. 2-3 tomaten), ontpit, in vier gesneden
- 1 verse jalapeñopeper, gehalveerd (facultatief)
- 80 g rode ui
- 1 el limoensap
- ½ tl zout
Zure "room"
- 100 g rauwe cashewnoten
- 100 g pijnboompitten
- 60 g citroensap
- 150 g water
- 1 - 2 snuifjes zout naar smaak
Avocado dip
- 2 avocado's, enkel het vruchtvlees
- 1 - 2 tl limoensap
- 1 - 2 snuifjes zout
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper
Opbouw
- 400 g Mexicaanse bonenpuree (refried beans), uit blik
- ½ ijsbergsla, versnipperd
- 150 g vegan kaas, geraspt
- verse korianderbladeren, voor het garneren
- maïschips, om op te dienen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1502.8 kJ / 357.8 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 18.5 g
- Tuk
- 27.3 g
- Vláknina
- 7.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sponge cake (luchtige cake)
1h 50 min
Confituur van ananas en gember
40 min
Appeltaart
Žádné hodnocení
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 min
Quinoasalade
40 min
Kipsatés met pindasaus
2h
Chocoladetruffels
2h 45min
Tostadas met kip
40 min
Tomaat en Chili jam
1h 15 min
Sinaasappelconfituur met Campari
1h 35min
Mousse van tonijn
10 min