Mexicaanse dip in laagjes

Mexicaanse dip in laagjes

4.0 4 rating
Příprava 15min.
Celkový 25min.
10 porties

Suroviny

Salsa
  • rijpe tomaten (ong. 2-3 tomaten), ontpit, in vier gesneden
    250 g
  • verse jalapeñopeper gehalveerd (facultatief)
    1
  • rode ui
    80 g
  • limoensap
    1 el
  • zout
    ½ tl
Zure "room"
  • rauwe cashewnoten
    100 g
  • pijnboompitten
    100 g
  • citroensap
    60 g
  • water
    150 g
  • zout naar smaak
    1 - 2 snuifjes
Avocado dip
  • avocado's enkel het vruchtvlees
    2
  • limoensap
    1 - 2 tl
  • zout
    1 - 2 snuifjes
  • gemalen zwarte peper
    1 - 2 snuifjes
Opbouw
  • Mexicaanse bonenpuree (refried beans) uit blik
    400 g
  • ijsbergsla versnipperd
    ½
  • vegan kaas geraspt
    150 g
  • verse korianderbladeren voor het garneren
  • maïschips om op te dienen

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portie

Protein 9 g
Kalorie 1502.8 kJ / 357.8 kcal
Tuk 27.3 g
Vláknina 7.2 g
Sacharidy 18.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...