Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa
- 250 g rijpe tomaten (ong. 2-3 tomaten), ontpit, in vier gesneden
- 1 verse jalapeñopeper, gehalveerd (facultatief)
- 80 g rode ui
- 1 el limoensap
- ½ tl zout
Zure "room"
- 100 g rauwe cashewnoten
- 100 g pijnboompitten
- 60 g citroensap
- 150 g water
- 1 - 2 snuifjes zout naar smaak
Avocado dip
- 2 avocado's, enkel het vruchtvlees
- 1 - 2 tl limoensap
- 1 - 2 snuifjes zout
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper
Opbouw
- 400 g Mexicaanse bonenpuree (refried beans), uit blik
- ½ ijsbergsla, versnipperd
- 150 g vegan kaas, geraspt
- verse korianderbladeren, voor het garneren
- maïschips, om op te dienen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1502.8 kJ / 357.8 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 18.5 g
- Tuk
- 27.3 g
- Vláknina
- 7.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zwarte spaghetti met garnalen
45 Min
Rode bieten smoothie bowl
Žádné hodnocení
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30 Min
Aziatische komkommersalade
Žádné hodnocení
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30 Min
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1h 15min
Perzik Bellini
5min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 Std. 30 Min
Aardappelmuizen
Žádné hodnocení
Mexicaanse tostadas met gehakt
1h 10min