
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa
- 250 g rijpe tomaten (ong. 2-3 tomaten), ontpit, in vier gesneden
- 1 verse jalapeñopeper gehalveerd (facultatief)
- 80 g rode ui
- 1 el limoensap
- ½ tl zout
Zure "room"
- 100 g rauwe cashewnoten
- 100 g pijnboompitten
- 60 g citroensap
- 150 g water
- 1 - 2 snuifjes zout naar smaak
Avocado dip
- 2 avocado's enkel het vruchtvlees
- 1 - 2 tl limoensap
- 1 - 2 snuifjes zout
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper
Opbouw
- 400 g Mexicaanse bonenpuree (refried beans) uit blik
- ½ ijsbergsla versnipperd
- 150 g vegan kaas geraspt
- verse korianderbladeren voor het garneren
- maïschips om op te dienen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 357.8 kcal / 1502.8 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 27.3 g
- Sacharidy
- 18.5 g
- Vláknina
- 7.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tonijnkroketten
1 Std. 30 Min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 Std. 10 Min
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55 Min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1 Std. 5 Min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 Min
Glühwein
15 Min
Yoghurt en muntdressing
15 Min
250 g sjalot fruiten
Keine Bewertungen
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 Min
Verse zomerse loempia’s
30 Min
Omelet van eiwit
35 Min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 Std. 10 Min