Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g bolbo de aipo cortado em cubos
- 70 g cenoura cortada em cubos
- 150 g couve-flor, só os floretes
- Azeite q.b. p/ regar
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 1 pitada de pimenta
- 1 laranja (raspa e sumo)
- 40 g espinafres frescos cortados em juliana
- 10 g coentros, só as folhas
- 80 g queijo parmesão
- 1 c. chá de paprika
- Manteiga q.b. p/ untar
- 580 g leite
- 200 g natas
- 80 g amido de milho
- 1 pitada de noz-moscada
- 6 gemas de ovo
- 10 claras de ovo
- 5 gotas de sumo de limão (½ unid. aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1590.9 kJ / 380.2 kcal
- Protein
- 18.3 g
- Sacharidy
- 25.2 g
- Tuk
- 23.9 g
- Nasycený tuk
- 13.3 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 770.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soufflé de queijo
50 min
Tarte com base crocante de arroz
1h 45 min
Soufflé de cenoura e salsa
1h 20 min
Panquecas de grão
20min
Tarte de camarão e ervilhas
1h 10 min
Mostarda de vinho tinto
12h
Soufflé de espinafres e espargos
1h 30min
Soufflé de brócolos e milho
1h
Crepes de frango e molho de espargos
45 min
Tarte de espargos
1h
Penne com beringela no forno
50 min
Tarte de couve-flor e queijo
50 min