
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g bolbo de aipo cortado em cubos
- 70 g cenoura cortada em cubos
- 150 g couve-flor só os floretes
- Azeite q.b. p/ regar
- 1 c. chá de sal mais q.b. p/ temperar
- 1 pitada de pimenta
- 1 laranja (raspa e sumo)
- 40 g espinafres frescos cortados em juliana
- 10 g coentros só as folhas
- 80 g queijo parmesão
- 1 c. chá de paprika
- Manteiga q.b. p/ untar
- 580 g leite
- 200 g natas
- 80 g amido de milho
- 1 pitada de noz-moscada
- 6 gemas de ovo
- 10 claras de ovo
- 5 gotas de sumo de limão (½ unid. aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 380.2 kcal / 1590.9 kJ
- Protein
- 18.3 g
- Tuk
- 23.9 g
- Sacharidy
- 25.2 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Nasycený tuk
- 13.3 g
- Sodík
- 770.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche de ervilhas, feijão-verde e ricota
2hod. 25min
Piza de cebola, brie e gorgonzola
1hod.
Puré de cenoura e abóbora com couve e chouriço
1hod. 45min
Quiche de curgete
1hod. 5min
Soufflé de espinafres e espargos
1hod. 30min
Polenta com cogumelos e espinafres
35min
Quiche de legumes e tomate-cereja
1hod.
Soufflé de cenoura e salsa
1hod. 20min
Vichyssoise de espargos
40min
Soufflé de brócolos e milho
1hod.
Polenta de abóbora
45min
Soufflé de queijo
50min