Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 pés de salsa
- 2 - 3 pés de coentros
- 60 g chalota
- 50 g azeite
- 40 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
- 500 g água
- 150 g favas frescas
- 250 g couve-flor, só os floretes
- 300 g espargos verdes arranjados
- 300 g ervilhas frescas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 640 kJ / 154 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 31.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolinhas de mandioca com molho de limão e sementes de papoila
1 Std.
Salada legumes com molho de romã
30min
Salada de bochechas de bacalhau mediterrânica
25 min
Salada de lentilhas com vinagrete de coco
1 Std. 30 Min
Cenouras salteadas com hortelã
20min
Salada de três leguminosas
35 Min
Cozer 500-800 g de bolbo de aipo
Žádné hodnocení
Mistura rústica de especiarias para pão
Žádné hodnocení
Noodles de batata-doce com molho de caju
2 Std.
Salada de batata-doce, lentilhas e freekeh (Dani Valent)
1 Std. 30 Min
Legumes a vapor com molho de tomate
30min
Cozer 200-500 g de curgete
25 min