Zařízení & příslušenství
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
Příprava 5min.
Celkový 10min.
1 jar
Suroviny
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters125 g
-
yellow onions60 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger cut into slices (0.5 cm)3 g
-
spring onion chopped1
-
light soy sauce1 tbsp
-
brown sugar1 ½ tbsp
-
ground black pepper1 pinch
-
sesame oil dark (toasted)2 tsp
-
gochujang (Korean chilli paste)3 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 jar
Sodík
1274 mg
Protein
6 g
Kalorie
1293 kJ /
309 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
8 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
55 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Baguette
3hod. 45min.
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40min.
Thai-Style Chicken Omelet
50min.
Korean Ginseng Chicken
1hod. 10min.
Sweet And Sour Condiment Sauce
40min.
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26hod. 50min.
Crema catalana
40min.
Pearl rice meatballs
2hod.
Kaya (coconut jam)
1hod. 10min.
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2hod. 45min.
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min.
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1hod.