Zařízení & příslušenství
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
Příprava 5min.
Celkový 10min.
1 jar
Suroviny
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters125 g
-
yellow onions60 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger cut into slices (0.5 cm)3 g
-
spring onion chopped1
-
light soy sauce1 tbsp
-
brown sugar1 ½ tbsp
-
ground black pepper1 pinch
-
sesame oil dark (toasted)2 tsp
-
gochujang (Korean chilli paste)3 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 jar
Sodík
1274 mg
Protein
6 g
Kalorie
1293 kJ /
309 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
8 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
55 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Asian Flavour Mixes
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Quick Steamed Buns (Mantao)
1hod.
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min.
Crispy Shallots and Shallot Oil
25min.
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min.
Shallot Oil
25min.
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min.
Homemade chicken stock powder
1hod. 35min.
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1hod.
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45min.
Dou sha (red bean paste)
49hod. 10min.
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2hod. 45min.
Killer Toast
2hod.