
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters
- 60 g yellow onions
- 4 garlic cloves
- 3 g fresh ginger cut into slices (0.5 cm)
- 1 spring onion chopped
- 1 tbsp light soy sauce
- 1 ½ tbsp brown sugar
- 1 pinch ground black pepper
- 2 tsp sesame oil dark (toasted)
- 3 tbsp gochujang (Korean chilli paste)
- Nutriční hodnoty
- na 1 jar
- Kalorie
- 309 kcal / 1293 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 55 g
- Vláknina
- 8 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 1274 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Taiwanese Traditional Meat Floss
1hod. 40min
Shacha Sauce
1hod. 10min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1hod. 25min
Taiwanese traditional Pork floss
1hod. 40min
Mala Bakkwa
4hod. 35min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min
Salted Fish Pork Belly
30min
Tom Ga Khai (Thai Coconut Milk Chicken), Steamed Clams With Garlic And Thai Curry Fish Custard
1hod. 40min
Rice Wine Chicken
30min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Hokkaido Milk Loaf
4hod. 20min
Killer Toast
2hod.