Zařízení & příslušenství
Teriyaki Chicken Rice Balls
Příprava 5min.
Celkový 45min.
6 portions
Suroviny
-
skinless chicken thigh fillets cut in cubes (1 cm)200 g
-
thick teriyaki marinade2 tbsp
-
light soy sauce1 tbsp
-
cornflour (starch)½ tbsp
-
oil to grease
-
eggs A-sized, lightly beaten3
-
salt adjust to taste1 pinch
-
white pepper powder adjust to taste1 pinch
-
water1200 g
-
short-grained rice (sushi rice), rinsed250 g
-
Japanese sushi vinegar1 tbsp
-
furikake (Japanese rice seasoning)4 tbsp
-
prawn roe (ebiko) to garnish
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
11 g
Kalorie
987 kJ /
236 kcal
Tuk
3.5 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
38 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Asian All-in-One
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Buddha's Delight
55 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Oil-free honey chicken wings
50 min
Fresh Prawn Paste
1 godz. 20 min
Korean Egg Bread
30 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Oil-free Honey Chicken Wings
45 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
Braised Yee Mee
30 min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 godz. 45 min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 min