Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di aceto di mele
- 10 g di sale
- 10 g di zucchero
- 600 g di verdure miste (peperoni, sedano, cavolfiore, carote, zucchine)
- 1400 g di acqua
- 30 g succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 238 kJ / 57 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 9.8 g
- Tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 godz. 30 min
Finocchi sottovuoto con fonduta al Parmigiano Reggiano
3h
Vitello tonnato sottovuoto
5h
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3h 30min
Sale agli aromi
10 min
Pere sottovuoto alla cannella
2 Std. 5 Min
Pomodorini sottovuoto
1h
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5sa 30 dk
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2h 30min
Tacchino tonnato sottovuoto
2h 40min
Roastbeef in salsa verde con patate
40min
Roastbeef Sottovuoto
5sa 30 dk