Zařízení & příslušenství
醬燒竹輪蒟蒻
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
純芝麻油5 克
-
薑 切片10 克
-
紅蘿蔔 切片20 克
-
蒟蒻 切條(寬約2公分)180 克
-
味醂40 克
-
清酒30 克
-
日式醬油30 克
-
竹輪 切塊(寬約1公分)150 克
-
青椒 切條(寬約1.5公分)100 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 人份
Sodík
1458 mg
Protein
20.5 g
Kalorie
1742.1 kJ /
416.8 kcal
Tuk
5.4 g
Vláknina
3.5 g
Sacharidy
65.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美味自由配
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan