Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 570 g ceapă, sferturi
- 110 g unt, tăiat cuburi
- 900 g apă
-
2
lingurițe cu vârf concentrat pastă de carne, din vită
nebo 2 cuburi de concentrat de vită (pentru 0,5 l) - ½ linguriță piper alb măcinat
-
4
felii brânză Gruyère
nebo 4 felii brânză elvețiană, orice tip - făină pentru pudrat suprafața de lucru
- 400 g aluat pentru foitaj, decongelat
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 3929 kJ / 939 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 71 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pește în sos de curry
35min
Tocană de ciuperci și cârnați, cu arpacaș
55 Min
Ananas în sirop de chilli, gătit lent, cu streusel de cocos
3u. 40min
Rulouri de pancetta cu umplutură de caise (Australia)
Žádné hodnocení
Supă cu zdrențe
45 Min
Iepure cu prune uscate
1h
Chifteluțe cu orez perlat
Žádné hodnocení
Curry de legume indian
50 Min
Salată de varză cu vinegretă de migdale și portocale
15min
Foie gras de rață
72 Std.
Mousse de fructe
4 godz. 50 min
Supă marocană picantă de linte
40min