Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 570 g ceapă, sferturi
- 110 g unt, tăiat cuburi
- 900 g apă
-
2
lingurițe cu vârf concentrat pastă de carne, din vită
nebo 2 cuburi de concentrat de vită (pentru 0,5 l) - ½ linguriță piper alb măcinat
-
4
felii brânză Gruyère
nebo 4 felii brânză elvețiană, orice tip - făină pentru pudrat suprafața de lucru
- 400 g aluat pentru foitaj, decongelat
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 3929 kJ / 939 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 71 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasagna săracă în carbohidrați
1h 30min
Supă de ciuperci și cartofi, vițel umplut, cu cartofi și legume la cuptor, tiramisu cu mandarine
Žádné hodnocení
Unt picant, cu condimente marocane
Žádné hodnocení
Ruladă de vită cu castraveți murați și varză roșie
Žádné hodnocení
Bol cu somon și fasole neagră
35min
Pește slab sous-vide
Žádné hodnocení
Pateu țărănesc
48 godz.
Flan de brânză de capră, cu praz și sos de iaurt
45min
Supă deasă de pui cu porumb, Terine de broccoli
1 godz. 25 min
Supă de ceapă
1h
Sos Beurre Blanc
20min
Bœuf bourguignon
1 godz. 40 min