
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
30
g oleju
nebo 30 g oliwy z oliwek - 40 g cebuli dymki pokrojonej w 0,5 cm plastry
-
300
g fileta z piersi kurczaka, bez skóry pokrojonego w 2 cm kostkę
nebo 300 g mięsa z udek kurczaka, bez skóry, bez kości pokrojonego w 2 cm kostkę
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 158.6 kcal / 663.2 kJ
- Protein
- 19.2 g
- Tuk
- 8.6 g
- Sacharidy
- 0.3 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Sodík
- 54.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Miska Buddy z szarpanym kurczakiem (TM6)
35min
Obieranie czosnku (z osłoną noża miksującego 2.0)
5min
Rumienienie kiełbasy
20min
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
30min
Rumienienie warzyw na zupę lub gulasz
25min
Rumienienie wołowiny z cebulą
15min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20min
Rumienienie pieczarek
25min
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)
15min
Kurczak szarpany w pikantnym sosie pomidorowym
45min
Meksykański bowl z szarpanym kurczakiem
30min