Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
30
g oleju
nebo 30 g oliwy z oliwek - 40 g cebuli dymki pokrojonej w 0,5 cm plastry
-
300
g fileta z piersi kurczaka, bez skóry, pokrojonego w 2 cm kostkę
nebo 300 g mięsa z udek kurczaka, bez skóry, bez kości, pokrojonego w 2 cm kostkę
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 663.2 kJ / 158.6 kcal
- Protein
- 19.2 g
- Sacharidy
- 0.3 g
- Tuk
- 8.6 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 54.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Szybka potrawka z kurczaka i pora z kluskami (spätzlami)
30min
Różowe pity z patelni z szarpanym kurczakiem
1 Std. 25 Min
Rumienienie wołowiny z papryką i cebulą
35min
Tajwańska szarpana suszona wieprzowina
1 Std. 40 Min
Rumienienie pieczarek
25 min
Rumienienie papryki
20p
Rumienienie papryki z cebulą
25 min
Rumienienie wieprzowiny z cebulą
15 min
Kurczak szarpany w pikantnym sosie pomidorowym
45min
Delikatne rumienienie marchewki
15 min
Pasztet z mięsa i warzyw z rosołu
2h
Szarpana wieprzowina
4 godz. 15 min