Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g oleju
nebo 20 g oliwy z oliwek - 200 g czerwonej papryki, bez gniazd nasiennych, pokrojonej w 2 cm kostkę
- 170 g cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 315.1 kJ / 75.1 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Sacharidy
- 3.8 g
- Tuk
- 5.4 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 2.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
30 min
Rumienienie wieprzowiny z cebulą
15min
Rumienienie warzyw na zupę lub gulasz
25 min
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15min
Rumienienie kiełbasy
20min
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20min
Rumienienie cebuli i czosnku
20min
Rumienienie papryki
20min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 min
Rumienienie pieczarek
25 min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20min