Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g oleju
nebo 20 g oliwy z oliwek - 70 g cebuli, pokrojonej w 0,5 cm piórka
- 250 g mięsa wieprzowego, bez ścięgien, pokrojonego w paski (3-4 x 1 cm), osuszonego papierowymi ręcznikami
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 744.5 kJ / 177.9 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 11.8 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 60.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)
15min
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
30 min
Rumienienie warzyw na zupę lub gulasz
25min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)
15min
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)
15min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20 min
Rumienienie papryki
20 min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25min
Rumienienie papryki z cebulą
25min
Rumienienie pieczarek
25min
Mocne rumienienie wołowiny (pokrojonej w paski)
15min