Rumienienie wieprzowiny z cebulą
TM6

Rumienienie wieprzowiny z cebulą

4.8 (15 hodnocení)

Suroviny

  • 20 g oleju
    nebo 20 g oliwy z oliwek
  • 70 g cebuli, pokrojonej w 0,5 cm piórka
  • 250 g mięsa wieprzowego, bez ścięgien, pokrojonego w paski (3-4 x 1 cm), osuszonego papierowymi ręcznikami

Nutriční hodnoty
na 100 g
Kalorie
744.5 kJ / 177.9 kcal
Protein
15.6 g
Sacharidy
2 g
Tuk
11.8 g
Nasycený tuk
2.8 g
Vláknina
0.4 g
Sodík
60.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty