Rumienienie wieprzowiny z cebulą

Rumienienie wieprzowiny z cebulą

4.9 21 rating
Příprava 5min.
Celkový 15min.
320 g

Suroviny

  • 20 g oleju
    20 g oliwy z oliwek
  • 70 g cebuli pokrojonej w 0,5 cm piórka
  • 250 g mięsa wieprzowego, bez ścięgien pokrojonego w paski (3-4 x 1 cm), osuszonego papierowymi ręcznikami

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Sodík 60.3 mg
Protein 15.6 g
Kalorie 744.5 kJ / 177.9 kcal
Tuk 11.8 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 2.8 g
Sacharidy 2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...