
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g wody
- 650 - 1200 g czerwonych buraków pokrojonych na 4 cm kawałki
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 43 kcal / 179.9 kJ
- Protein
- 1.6 g
- Tuk
- 0.2 g
- Sacharidy
- 9.6 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 81.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gotowanie na parze buraków (200-600 g)
55min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30min
Gotowanie na parze pasternaku (550-1000 g)
30min
Gotowanie na parze młodych marchewek (650-1200 g)
35min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (550-800 g)
40min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
25min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20min
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30min