Zařízení & příslušenství
Rumienienie kiełbasy
Příprava 5min.
Celkový 20min.
300 g
Suroviny
-
10 g oliwy z oliwek10 g oleju
-
300 g kiełbasy (np. śląskiej, głogowskiej, podwawelskiej), pokrojonej w 0,5 cm plastry
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 g
Sodík
740 mg
Protein
15.4 g
Kalorie
1320.3 kJ /
315.6 kcal
Tuk
28.1 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
8.1 g
Sacharidy
0.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
WIĘCEJ SMAKU
16 recepty/-ů
Polsko
Polsko
Mohlo by se vám také líbit...
Rumienienie papryki z cebulą
25min.
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20min.
Rumienienie papryki
20min.
Rumienienie pieczarek
25min.
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15min.
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25min.
Rumienienie cebuli i czosnku
20min.
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20min.
Mocne rumienienie 200 g cebuli
25min.
Rumienienie 200-300 g cebuli
20min.
Delikatne rumienienie 300 g cebuli
20min.
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20min.