Rumienienie kiełbasy
TM6

Rumienienie kiełbasy

4.0 (29 hodnocení)

Suroviny

  • 10 g oleju
    nebo 10 g oliwy z oliwek
  • 300 g kiełbasy (np. śląskiej, głogowskiej, podwawelskiej), pokrojonej w 0,5 cm plastry

Nutriční hodnoty
na 100 g
Kalorie
1320.3 kJ / 315.6 kcal
Protein
15.4 g
Sacharidy
0.9 g
Tuk
28.1 g
Nasycený tuk
8.1 g
Vláknina
0 g
Sodík
740 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty