Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
10
g oleju
nebo 10 g oliwy z oliwek - 300 g kiełbasy (np. śląskiej, głogowskiej, podwawelskiej), pokrojonej w 0,5 cm plastry
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1320.3 kJ / 315.6 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Sacharidy
- 0.9 g
- Tuk
- 28.1 g
- Nasycený tuk
- 8.1 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 740 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rumienienie papryki
20min
Delikatne rumienienie marchewki
15 Min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20min
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15 Min
Rumienienie pieczarek
25 min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)
15 Min
Rumienienie papryki z cebulą
25 min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)
15 Min
Rumienienie wieprzowiny z cebulą
15 Min
Mocne rumienienie 200 g cebuli
25 min
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
30 min