Rumienienie kiełbasy

Rumienienie kiełbasy

4.2 35 rating
Příprava 5min.
Celkový 20min.
300 g

Suroviny

  • 10 g oleju
    10 g oliwy z oliwek
  • 300 g kiełbasy (np. śląskiej, głogowskiej, podwawelskiej), pokrojonej w 0,5 cm plastry

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Sodík 740 mg
Protein 15.4 g
Kalorie 1320.3 kJ / 315.6 kcal
Tuk 28.1 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 8.1 g
Sacharidy 0.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...