Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
10
g oleju
nebo 10 g oliwy z oliwek - 120 - 130 g kostek boczku
-
250 - 300
g pieczarek, pokrojonych w ćwiartki lub w plastry
nebo 250 - 300 g pieczarek, małych, w całości
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1080.9 kJ / 258.2 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 0.9 g
- Tuk
- 25.9 g
- Nasycený tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 630.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)
15min
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
30 min
Rumienienie wieprzowiny z cebulą
15min
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15min
Rumienienie kiełbasy
20 min
Rumienienie papryki
20 min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25min
Rumienienie papryki z cebulą
25min
Rumienienie cukinii
20 min
Mocne rumienienie 200 g cebuli
25min
Rumienienie pieczarek
25min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20 min