Rumienienie pieczarek z boczkiem
TM6

Rumienienie pieczarek z boczkiem

4.4 (10 hodnocení)

Suroviny

  • 10 g oleju
    nebo 10 g oliwy z oliwek
  • 120 - 130 g kostek boczku
  • 250 - 300 g pieczarek, pokrojonych w ćwiartki lub w plastry
    nebo 250 - 300 g pieczarek, małych, w całości

Nutriční hodnoty
na 100 g
Kalorie
1080.9 kJ / 258.2 kcal
Protein
5.3 g
Sacharidy
0.9 g
Tuk
25.9 g
Nasycený tuk
10.3 g
Vláknina
1.5 g
Sodík
630.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty