Rumienienie pieczarek z boczkiem

Rumienienie pieczarek z boczkiem

4.5 15 rating
Příprava 5min.
Celkový 20min.
340 g

Suroviny

  • 10 g oleju
    10 g oliwy z oliwek
  • 120 - 130 g kostek boczku
  • 250 - 300 g pieczarek pokrojonych w ćwiartki lub w plastry
    250 - 300 g pieczarek, małych, w całości

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Sodík 630.6 mg
Protein 5.3 g
Kalorie 1080.9 kJ / 258.2 kcal
Tuk 25.9 g
Vláknina 1.5 g
Nasycený tuk 10.3 g
Sacharidy 0.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...