Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Prune filling
- 300 g dried pitted prunes
- 1 tsp ground cinnamon
- 150 g pouring (whipping) cream
Dough
- oil, for greasing
- 80 g unsalted butter
- 180 g milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 80 g sugar
- 450 g plain flour, plus extra for dusting
- 2 eggs
- 2 pinches salt
- icing sugar, for dusting
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1035.1 kJ / 246.4 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 33.9 g
- Tuk
- 8.9 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 38.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Black forest cake
5u.
Rizogalo (Greek rice pudding)
1u. 10min
Brioche buns with cheese
2 Std. 30 Min
Honey cake
49 Std. 30 Min
Marble cake
2 Std.
Yoghurt cake
1 Std. 40 Min
Triple layer bundt cake
1u. 30min
Caramel, date and walnut bundt
1u. 15min
Zebra bundt
1u. 10min
Brioche fruit tarts
4 Std.
Spiced Polish Christmas cake
99hod. 30min
Polish crêpes
3h 35min