Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Prune filling
- 300 g dried pitted prunes
- 1 tsp ground cinnamon
- 150 g pouring (whipping) cream
Dough
- oil, for greasing
- 80 g unsalted butter
- 180 g milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 80 g sugar
- 450 g plain flour, plus extra for dusting
- 2 eggs
- 2 pinches salt
- icing sugar, for dusting
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1035.1 kJ / 246.4 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 33.9 g
- Tuk
- 8.9 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 38.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zebra bundt
1h 10min
Pistachio cake
1h 10min
Pancake muffins with banana and chocolate
30min
Marble cake
2h
Yoghurt cake
1h 40min
Italian hot chocolate
10 min
Polish doughnuts
2h 30 min
Mini triple layer bundts
35 Min
Honey cake
49h 30min
Triple layer bundt cake
1h 30min
Jaffa madeleines
30min
Santiago cake
1h 20 min