Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Canelé and coffee ganache
- 450 g milk
- 50 g salted butter, plus extra melted, to brush
- 1 vanilla pod, seeds scraped
- 50 g dry Marsala wine
- 200 g caster sugar
- 100 g plain flour
- 2 eggs
- 2 egg yolks
- ¼ tsp sea salt
- 100 g thickened cream
- 1 ½ tsp instant granulated coffee
- 10 g unsalted butter
- 90 g white chocolate, broken into pieces
Mascarpone icing
- 100 g cream cheese
- 100 g mascarpone cheese
- 10 g icing sugar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1299.2 kJ / 310.5 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 31.9 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 169.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Waffle cones
35min
Traditional French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
10min
Potato and Rosemary Flatbread (TM5)
1 godz.
Mini triple layer bundts
35min
Traditional French chocolate canelé
49h
Pizza in Bianco
1 godz. 20 min
Traditional crème brûlée
25 Std.
Tempered chocolate
40min
ABC muffins
40min
Fudgy chocolate cake
50min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 Std. 10 Min