Espresso caramel sauce

Espresso caramel sauce

4.5 16 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
360 g

Suroviny

  • white sugar
    250 g
  • brewed espresso coffee cooled
    100 g
  • lemon juice (see Tips)
    1 tsp
  • cold butter in one piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)
    30 g
  • pouring (whipping) cream
    130 g
  • water
    1000 g
  • white vinegar
    1 tbsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 360 g

Sodík 109.5 mg
Protein 3.1 g
Kalorie 6878.1 kJ / 1643.9 kcal
Tuk 72.6 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 45.4 g
Sacharidy 255.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...