Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sponge
- butter, to grease
- 6 eggs, separated, at room temperature
- 115 g caster sugar
- 70 g plain flour
- 50 g vegetable oil
Vanilla diplomat mousse
- 10 g titanium strength gelatine leaves
- cold water, to soak
- 330 g milk
- 1 tsp vanilla bean paste
- 60 g caster sugar
- 25 g cornflour
- 4 egg yolks (approx. 65 g)
- 300 g thickened cream
Assembly
- 10 - 12 fresh strawberries, whole, evenly sized, plus extra to decorate (see Tips)
- 160 g fresh strawberries, hulled and sliced to layer
- icing sugar, to dust
- edible flowers, to decorate
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1927.3 kJ / 458.9 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 38.5 g
- Tuk
- 29.7 g
- Nasycený tuk
- 13.4 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 100 mg
Alternativní recepty
Strawberry champagne cake
3h 10min
Christy Tania's 20th Anniversary Show Stopper
72h
Spiced Polish Christmas cake
99u. 30min
Rum baba
3h
Angel cake
5h 15min
Pear and chocolate frangipane
2h
Black forest cake
5h
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28h
Moscato panna cotta with pistachios
6u. 25min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27h
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1 godz. 20 min
Traditional crème brûlée
25h