Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g d'eau
- 1 c. à café de sel
-
1 ½
c. à café bombée de pâte de bouillon de légumes
nebo 1 ½ cube de bouillon de légumes (pour 0,5l) - 1 pincée de sucre
- 500 g d'asperges, vertes (queues épluchées) ou blanches (épluchées)
- 7 feuilles de gélatine
- 20 g de beurre
- 250 g de langoustines, cuites
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 gousse d'ail
-
2
bouquets d'aneth fraîche, éffeuillés
nebo de cerfeuil, frais, les feuilles uniquement - 2 c. à soupe de ciboulette fraîche, ciselée
- 250 g de crème aigre, 10% M.G.
- 300 g de yaourt nature
- 30 g de jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 tranche
- Kalorie
- 365 kJ / 88 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse glacée aux fruits rouges
10 Min
Glace à la rhubarbe
36h 25min
Casserole d'asperges
1 Std. 30 Min
Gâteau à la rhubarbe, à l'orange et aux amandes
1 Std. 30 Min
Ragoût de champignons et saucisses à l'orge
55 Min
Bellini à la pêche
5 Min
Sabayon
15 Min
Sabayon
15 Min
Sauce hollandaise
25min
Sauce béarnaise
15 Min
Pudding aux fraises
2h 10min
Sabayon classique
15 Min