Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g de vin rouge
-
100
g de Porto
nebo 100 g d'eau - 250 g d'eau
- 350 g de sucre en poudre
- 2 bâtons de cannelle
- 2 anis étoilés
- 2 morceaux de zeste d'orange (1 x 3-4 cm)
- 4 poires (180 g env. chacune), pelées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2645 kJ / 631 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 116 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 12 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Confiture orange & Campari
1h 35min
Pesto de basilic
10min
Sole au beurre de grenade et purée de panais à l'anis
Žádné hodnocení
Vinaigrette aux herbes
15min
Casserole d'asperges
1h 30min
Sauce béarnaise
20min
Salade de crudités
10min
Soupe au chou
50min
Soupe d'asperges au citron
55min
Soupe onctueuse au fenouil et à la carotte
40min
Soupe de poivrons à la mousse de basilic
35min
Houmous de betterave rouge
10min