Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 50 g de champignons déshydratés, type mousserons
- 50 g de champignons déshydratés, type bolets
- 50 g de morilles déshydratées
- eau tiède, pour les champignons
Le jour même
- 1 échalote, coupée en deux
- 10 g de beurre, coupé en dés
- 30 g de farine de blé
- 300 g de crème fraîche épaisse
- du sel
- du poivre moulu
- 8 tranches de pain de campagne
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- quelques brins de persil, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2479 kJ / 589 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 30 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papet vaudois
55 Min
Sauce à salade moutarde-balsamique
10 Min
Émincé à la zurichoise
50 min
Soupe bâloise à la farine
1 godz. 10 min
Knöpflis
50 min
Spätzlis au fromage
1 godz. 10 min
Salade de cervelas au fromage
10 Min
Gâteau oignons-fromage
1 godz. 15 min
Ramequins au fromage
50 min
Étoiles à la cannelle
1h 30 min
Cuisses de dames
1h 35min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min