Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- eau tiède, pour les champignons
- 50 g de champignons déshydratés, type mousserons
- 50 g de champignons déshydratés, type bolets
- 50 g de morilles déshydratées
Le jour même
- 1 échalote, coupée en deux
- 10 g de beurre, coupé en dés
- 30 g de farine de blé
- 300 g de crème fraîche épaisse
- du poivre moulu
- du sel
- 8 tranches de pain de campagne
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- quelques brins de persil, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2479 kJ / 589 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 30 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau oignons-fromage
1h 15 min
Cuisses de dames
1h 35 min
Soupe bâloise à la farine
1h 10min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min
Tourte au kirsch de Zoug
4h
Papet vaudois
55min
Salade de cervelas au fromage
10 min
Knöpflis
50min
Spätzlis au fromage
1h 10min
Ramequins au fromage
50min
Sauce à salade à la française
20 min
Croissants au jambon
35 Min