Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- eau tiède, pour les champignons
- 50 g de champignons déshydratés, type mousserons
- 50 g de champignons déshydratés, type bolets
- 50 g de morilles déshydratées
Le jour même
- 1 échalote, coupée en deux
- 10 g de beurre, coupé en dés
- 30 g de farine de blé
- 300 g de crème fraîche épaisse
- du poivre moulu
- du sel
- 8 tranches de pain de campagne
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- quelques brins de persil, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2479 kJ / 589 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 30 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salade de carottes
15min
Knöpflis
50 min
Polenta tessinoise
45min
Asperges et sauce tartare au séré
50 min
Coquins de Linz
3 godz. 15 min
Beignets de poisson et sauce tartare
50 min
Émincé à la zurichoise
50 min
Spätzlis au fromage
1 Std. 10 Min
Rösti bernois
40min
Sauce à salade à la française
20min
Papet vaudois
55 Min
Gâteau oignons-fromage
1h 15min