Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1050 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1000 - 1200 g de pulpo congelado crudo (descongelado)
- 30 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva
- 400 g de calabacín con piel, en trozos de 3 cm
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 910 kJ / 217 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 881 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Revolconas con pulpo
45min
Judías verdes con salsa bechamel al curry
30min
Puré de patata con leche desnatada
45min
Crema de guisantes con navajas al vapor
50min
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
25min
Gambones con ensalada de verano (HESTAN CUE)
15 Min
Salmón al aroma de lima y menta con ensalada de espárragos (Al vacío)
3h 35min
Carabineros a la sal
20min
Rape al vapor con albahaca y tomates cherry
25min
Besugo a la espalda
25min
Huevo poché sobre parmentier con trufa negra
40min
Berberechos al vapor con lima
20min