Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1050 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1000 - 1200 g de pulpo congelado crudo (descongelado)
- 30 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva
- 400 g de calabacín con piel, en trozos de 3 cm
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 910 kJ / 217 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 881 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brócoli al vapor sobre crema de puerros al aroma de berberechos
45min
Dorada al orio con calabacines rellenos de champiñones y frutos secos
1h
Carabineros a la sal
20min
Pulpo a la parrilla con puré y mayonesa de wasabi
1h
Ensalada de bacalao con apio y tomates en vinagreta balsámica (Al vacío)
1 godz. 15 min
Thieboudienne de pescado (Senegal)
50min
Cintas de espárragos blancos y verdes con huevos y tapenade
30min
Rodaballo con verduras y mantequilla maître d'hotel
1 Std. 5 Min
Pulpo con cebolla dorada y arroz (Cocción lenta)
3h 45min
Bacalao fresco con espárragos y huevos poché
35 Min
Bacalao con gambones y almejas
45min
Bacalao con mayonesa de ajo al caramelo
50min