Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1050 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1000 - 1200 g de pulpo congelado crudo (descongelado)
- 30 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva
- 400 g de calabacín con piel, en trozos de 3 cm
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 910 kJ / 217 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 881 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pincho de pulpo en salsa a la cerveza
1h 10 min
Dorada a la plancha con crema de guisantes y tapenade (HESTAN CUE)
45 min
Pulpo a la parrilla con puré y mayonesa de wasabi
1 Std.
Lubina al vapor con salsa gribiche
40 min
Palometa, puerros y guisantes al vapor de sidra
1 Std.
Mejillones con salsa de puerro y mostaza
50 min
Trifle de uvas y cava
4h 30 min
Dorada al orio con calabacines rellenos de champiñones y frutos secos
1 Std.
Judías verdes con tomillo (Al vacío)
1h 10 min
Trucha al vapor con crema de brócoli
40 min
Crêpes rellenos de requesón con naranja y romero (Sin azúcar)
1 Std.
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45 min