Kompatibilní verze
Bacalao al vapor con arroz, espinacas y salsa de limón
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de agua
- 6 pellizcos de sal
- 250 g de arroz basmati
- 200 g de hojas de espinaca frescas
- 4 lomos de bacalao fresco (aprox. 600 g)
- 4 - 6 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 150 g de nata
- 10 g de zumo de limón
- ½ cucharadita de maicena
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1938 kJ / 463 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 50.8 g
- Tuk
- 13.8 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 738.8 mg
Alternativní recepty
Dorada al vapor con verduras agridulces
30 Min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 Min
Bacalao, espinacas y garbanzos en salsa de potaje
30 Min
Rape al vapor con albahaca y tomates cherry
25 Min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 Min
Lubina al vapor con salsa gribiche
40 Min
Filetes de pescado al vapor con salsa maltesa de mandarina
25 Min
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30 Min
Bacalao fresco con espárragos y huevos poché
35 Min
Lubina al vapor con brócoli y vinagreta de encurtidos
25 Min
Merluza y champiñones con limón al estragón
30 Min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 Min