Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de aceite de oliva
- agua para cocer la pasta
- 5 dientes de ajo
- 3 latas de anchoas en aceite de 45-50 g c/u, (reserve 4 anchoas para decorar)
- 10 g de maicena
- 500 g de nata (18% materia grasa)
- 500 - 550 g de pasta fresca rellena (tipo ravioli)
- 2 - 3 cucharadas de queso parmesano rallado
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 4 raciones
- Kalorie
- 8715.6 kJ / 2085.1 kcal
- Protein
- 62.8 g
- Sacharidy
- 95.5 g
- Tuk
- 161.3 g
- Nasycený tuk
- 80.7 g
- Vláknina
- 10.2 g
- Sodík
- 5081.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz con setas de temporada, pato y trufa
30min
Mejillones rellenos con mantequilla de ajo
35min
Espaguetis negros con cebolla roja y gambones
1h
Tallarines con salsa de maíz a la vainilla y vieiras
45 Min
Ensalada de pasta con salsa de parmesano
1h
Arroz con berberechos
1h
Tagliatelle al limón con calabacín y langostinos
30min
Salmón asado con tomates secos
20min
Arroz con setas y anchoas
1h
Pulpo con cebolla dorada y arroz (Cocción lenta)
3h 45min
Espaguetis negros con langostino y salsa de parmesano
45 Min
Tallarines trufados a la carbonara
25min