Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de aceite de oliva
- agua para cocer la pasta
- 5 dientes de ajo
- 3 latas de anchoas en aceite de 45-50 g c/u, (reserve 4 anchoas para decorar)
- 10 g de maicena
- 500 g de nata (18% materia grasa)
- 500 - 550 g de pasta fresca rellena (tipo ravioli)
- 2 - 3 cucharadas de queso parmesano rallado
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 4 raciones
- Kalorie
- 8715.6 kJ / 2085.1 kcal
- Protein
- 62.8 g
- Sacharidy
- 95.5 g
- Tuk
- 161.3 g
- Nasycený tuk
- 80.7 g
- Vláknina
- 10.2 g
- Sodík
- 5081.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Espaguetis negros con cebolla roja y gambones
1h
Raviolis con salsa de calabacín
30 min
Almejas al vino blanco con arroz
1h 40 min
Vieiras con dos salsas
45 min
Panecillos con langostinos, rúcula y manzana
15min
Espaguetis con bechamel, pulpo y cherrys
50min
Alcachofas a la crema con crujiente de beicon
1h
Huevos rotos con patatas y pulpo
30 min
Ensalada de pasta y vegetales con langostinos
25 min
Espaguetis negros con langostino y salsa de parmesano
45 min
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1h 40 min
Arroz negro con gambones y sepia
45 min