Pincho de pulpo en salsa a la cerveza

Pincho de pulpo en salsa a la cerveza

4.5 25 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
6 raciones

Suroviny

  • 1 pulpo congelado descongelado y separados los tentáculos (1500-1700 g)
  • 330 g de cerveza
  • 3 - 4 dientes de ajo
  • 40 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 cucharada de orégano seco
  • 1 cucharadita de pimentón
  • 1 cucharada de vinagre

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 913.6 mg
Protein 38.8 g
Kalorie 1059 kJ / 253 kcal
Tuk 8.9 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 1.3 g
Sacharidy 1.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...