Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pulpo congelado, descongelado y separados los tentáculos (1500-1700 g)
- 330 g de cerveza
- 3 - 4 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de orégano seco
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 cucharada de vinagre
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1059 kJ / 253 kcal
- Protein
- 38.8 g
- Sacharidy
- 1.3 g
- Tuk
- 8.9 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 913.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marmitako de pulpo
40 min
Calamares en escabeche rojo
55 min
Conejo en salsa de naranja y tomillo
50 min
Conejo picante con cebolla roja y cerveza
45 min
Costillas con salsa de café
1h
Conejo con mojo picón
20 min
Alitas de pollo estilo cajún
50 min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1 godz. 10 min
Estofado de ciervo con setas
1h
Calamares a la mallorquina
1h
Fideuá de pulpo estofado
1h
Arroz con pulpo
45 min