![Pincho de pulpo en salsa a la cerveza Pincho de pulpo en salsa a la cerveza](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0808cbc1-3e08-4082-b4a4-8b899f723197/Derivates/a74cf465-089d-48de-bad8-2b6967d5d0a7.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pulpo congelado, descongelado y separados los tentáculos (1500-1700 g)
- 330 g de cerveza
- 3 - 4 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de orégano seco
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 cucharada de vinagre
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1059 kJ / 253 kcal
- Protein
- 38.8 g
- Sacharidy
- 1.3 g
- Tuk
- 8.9 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 913.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamares a la mallorquina
1 Std.
Marmitako de pulpo
40min
Mejillones y almejas con aliño al vapor de perejil
40min
Arroz con pulpo
45 Min
Bacalao con gambones y almejas
45 Min
Rape al oporto
50 Min
Sepia en salsa de tomate y almendras ( Mª Jesús Villegas Vargas)
50 Min
Conejo con beicon y zanahorias en dos cocciones
1h 10min
Huevos rotos con patatas y pulpo
30min
Pulpo de montaña
2 Std. 30 Min
Calamares en escabeche rojo
55 Min
Conejo en salsa de naranja y tomillo
50 Min