
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pulpo congelado descongelado y separados los tentáculos (1500-1700 g)
- 330 g de cerveza
- 3 - 4 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de orégano seco
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 cucharada de vinagre
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 253 kcal / 1059 kJ
- Protein
- 38.8 g
- Tuk
- 8.9 g
- Sacharidy
- 1.3 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Sodík
- 913.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Secreto ibérico con salsa bigarrada
45min
Lima helada
3hod. 30min
Pulpo amariscado
1hod.
Conejo al cava
1hod.
Fideuá de pulpo estofado
1hod.
Guiso de pulpo
45min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1hod. 10min
Almejas a la sidra
15min
Pulpo y crema de calabacín
1hod. 25min
Manitas de cerdo guisadas en salsa (Cocción lenta)
17hod.
Caracoles a la madrileña (Cocción lenta)
4hod.
Ternera al ron con setas
25min