Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinade and Teriyaki Glaze
- 30 g fresh ginger, peeled and sliced (see Tip)
- 100 g Japanese soy sauce (or shoyu)
- 60 g mirin
- 100 g maple syrup, pure
- 520 - 680 g salmon fillet, fresh, skin on or skinless, cut into 4 filets 130 g-170 g ea.
Salmon with Broccoli and Rice
- 250 g rice, white, Japanese sushi rice such as Kokuho Rose, Calrose
- 1000 g water
-
340
g broccoli florets, cut in 3-4 cm florets
nebo 340 g sugar snap peas - black sesame seeds, toasted, to garnish (volitelně)
- 1 green onion, thinly sliced, to garnish (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2783 kJ / 665.2 kcal
- Protein
- 39.5 g
- Sacharidy
- 74.1 g
- Tuk
- 21.1 g
- Nasycený tuk
- 4.9 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 1499.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 Std. 5 Min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20 min
Roasted Potato Salad
1 Std.
Beer Pickles
24h 20min
Slow Cooked Beets (Metric)
40 Min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 Min
Smoked Salmon Lemon Pasta Second Bowl
35 Min
Tex-Mex Bowl
50 Min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 Min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 Std.
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1 Std. 30 Min