Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinade and Teriyaki Glaze
- 30 g fresh ginger, peeled and sliced (see Tip)
- 100 g Japanese soy sauce (or shoyu)
- 60 g mirin
- 100 g maple syrup, pure
- 520 - 680 g salmon fillet, fresh, skin on or skinless, cut into 4 filets 130 g-170 g ea.
Salmon with Broccoli and Rice
- 250 g rice, white, Japanese sushi rice such as Kokuho Rose, Calrose
- 1000 g water
-
340
g broccoli florets, cut in 3-4 cm florets
nebo 340 g sugar snap peas - black sesame seeds, toasted, to garnish (volitelně)
- 1 green onion, thinly sliced, to garnish (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2783 kJ / 665.2 kcal
- Protein
- 39.5 g
- Sacharidy
- 74.1 g
- Tuk
- 21.1 g
- Nasycený tuk
- 4.9 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 1499.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 Min
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1h
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Buddha Bowl with Chicken
1h
Bibimbap burrito
45 min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Korean Beef Bowl
1h
Soy Chicken with Bok Choy
40 Min
Tomato and Feta Pasta
50min