Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La ganache à la vanille (la veille)
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- ½ gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur et égrainée
- 250 g de crème liquide, 35% m.g.
- 50 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
Le montage (le jour même)
- 8 crêpes dentelle, type Gavottes®
- 50 g de caramel au beurre salé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3004.5 kJ / 723 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 53.5 g
- Tuk
- 53 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
AVRIL - Riz au lait et caramel au chocolat - Nicolas Masse
2 godz.
Pannacotta à la menthe compotée d'abricots
4h 45min
Entremets vanille-caramel
2 godz.
Croustillant poire-chocolat
1 Std. 10 Min
Crème brûlée
2 godz. 40 min
Brownie cacahuètes-caramel façon Snickers®
1 godz. 45 min
Cheesecake citron-speculoos non cuit
4h 45min
Mousse poire-caramel beurre salé
2 godz. 30 min
Crémeux de Carambar
2 godz. 30 min
Riz au lait au coulis de framboises
50min
Crème anglaise
10 min
Mousse chocolat noir-caramel
4h 45min