Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de levure boulangère fraîche
- 100 g d'eau
- 250 g de farine de blé
- 6 jaunes d'œufs
- 1 œuf
- 5 g de sel
- 75 g de sucre en poudre
- 175 g de beurre pommade, coupé en parcelles et un peu pour le moule
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1548.8 kJ / 370.8 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 32.1 g
- Tuk
- 23.6 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâche vendéenne
3h 20min
Macarons d'Amiens
1h 45min
La brioche familiale
5 Std.
Pets-de-nonne
35min
Nonnettes au cassis
1h 40min
Papet jurassien
2 Std. 45 Min
Tarte au sucre
4 Std.
Paris-Deauville
12 godz.
Brioche à la fleur d'oranger
5 Std.
Petits pains au lait au caramel
4 Std.
Le pain bénit
2h 30min
Tarte au libouli
2 Std. 45 Min