Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de levure boulangère fraîche
- 100 g d'eau
- 250 g de farine de blé
- 6 jaunes d'œufs
- 1 œuf
- 5 g de sel
- 75 g de sucre en poudre
- 175 g de beurre pommade, coupé en parcelles et un peu pour le moule
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1548.8 kJ / 370.8 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 32.1 g
- Tuk
- 23.6 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bisteu (tourte picarde aux pommes de terre)
1u. 45min
Pain de Gênes
1h
Gâche vendéenne
3h 20 min
Macarons d'Amiens
1u. 45min
Pain d'épices de Noël (Pologne)
1h 25min
Moka
1h 15min
Tarte au libouli
2h 45 min
Crème renversée au caramel, langues-de-chat
8j
Baba aux agrumes
8h 45 min
Gaufrettes à la vanille
1h 5min
Paris-Deauville
12hod.
Pâte levée feuilletée
12j 30 menit