牛肉丸

牛肉丸

3.3 19 rating
Příprava 15min.
Celkový 40min.
1 完整食谱

Suroviny

  • 牛肉块,去筋 切3x3厘米,冷冻2小时,建议选用牛后腿肉
    500 克
  • 冰水
    100 克
  • 蚝油
    1 汤匙
  • 鱼露
    15 克
  • 5 克
  • 木薯淀粉
    50 克
  • 1600 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 完整食谱

Sodík 4651.1 mg
Protein 106.7 g
Kalorie 3044 kJ / 739 kcal
Tuk 10 g
Nasycený tuk 2.5 g
Sacharidy 54.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...