Zařízení & příslušenství
牛肉丸
Příprava 15min.
Celkový 40min.
1 完整食谱
Suroviny
-
牛肉块,去筋 切3x3厘米,冷冻2小时,建议选用牛后腿肉500 克
-
冰水100 克
-
蚝油1 汤匙
-
鱼露15 克
-
盐5 克
-
木薯淀粉50 克
-
水1600 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 完整食谱
Sodík
4651.1 mg
Protein
106.7 g
Kalorie
3044 kJ /
739 kcal
Tuk
10 g
Nasycený tuk
2.5 g
Sacharidy
54.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一起火锅吧
10 recepty/-ů
Čína
Čína