Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ bouquet de coriandre fraîche, les feuilles seulement, grossièrement hachées et quelques-unes pour la finition
- 20 g d'huile d'olive
- 1 oignon de petite taille, coupé en quatre
- ½ c. à café de safran en poudre
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de ras el-hanout (voir "Conseil(s)")
- 1500 g d'eau
- 400 g de tomates pelées, concassées
- 250 g d'orge perlé (en magasin bio. Voir "Conseil(s)")
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1269 kJ / 301 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lentilles à la marocaine
50 min
Harira (soupe marocaine au poulet)
55 min
Soupe de lentilles corail aux céréales
1h 5min
Harira
7ωρ.
Seffa de cheveux d'ange aux fruits secs
1h 25min
Soupe de lentilles corail
40 min
Zaalouk d’aubergine
45 min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2h 15min
Soupe harira
40 min
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30 min
Zaalouk marocain (dip aux épices)
40 min
Crêpes mille trous
1 godz. 10 min