Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ bouquet de coriandre fraîche, les feuilles seulement, grossièrement hachées et quelques-unes pour la finition
- 20 g d'huile d'olive
- 1 oignon de petite taille, coupé en quatre
- ½ c. à café de safran en poudre
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de ras el-hanout (voir "Conseil(s)")
- 1500 g d'eau
- 400 g de tomates pelées, concassées
- 250 g d'orge perlé (en magasin bio. Voir "Conseil(s)")
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1269 kJ / 301 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Batbout au fromage
30 Min
Zaalouk marocain (dip aux épices)
40min
Harira
7h
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4 godz. 40 min
Crêpes mille trous
1h 10min
Soupe de lentilles corail
40min
Lentilles à la marocaine
50min
Soupe harira
40min
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30 Min
Harira (soupe marocaine au poulet)
55 Min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 godz. 15 min
Msemen
40min