
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1
c. à café de jus de citron
nebo 1 c. à café de vinaigre blanc - 100 g de lait écrémé
- 100 g de beurre en morceaux
- 1 pincée de sel
- 20 g de fromage à tartiner
-
3 - 4
pincées de zaatar à ajuster en fonction des goûts
(volitelně)
nebo 3 - 4 pincées de thym déshydraté à ajuster en fonction des goûts (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 379.5 kcal / 1566.8 kJ
- Protein
- 2.7 g
- Tuk
- 39.1 g
- Sacharidy
- 4.1 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 25 g
- Sodík
- 589.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30min
Sardines à la marocaine
25min
Le muhallebi (pudding turc)
45min
Mhalabieh (entremets libanais) et cigarettes russes
2hod. 35min
Petites crêpes à la crème de lait et pistache (Katayef achta)
50min
Mhalbi (crème de lait aux amandes)
15min
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4hod. 40min
Seffa de cheveux d'ange aux fruits secs
1hod. 25min
Jus d'avocat aux dattes
5min
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1hod. 25min
Harira
7hod.
Msemen
40min