Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail
- 6 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à café bombées de paprika doux
- 2 c. à café bombées de cumin en poudre
- 60 g d'huile d'olive
- 12 sardines fraîches entières, vidées et nettoyées
- 20 g d'huile de friture
- farine de blé, pour la friture
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 994 kJ / 239.7 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 6.2 g
- Tuk
- 18.5 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 124.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lentilles à la marocaine
50 min
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1h 25 min
Harira
7h
Seffa de cheveux d'ange aux fruits secs
1h 25 min
Chakchouka multicolore
35 min
Zaalouk de chou-fleur
30 min
Marinade poisson - Inspiration méditerranéenne
5min
Tajine de poisson au four à la marocaine avec couscous aux dattes
1h
Zaalouk d’aubergine
45 min
Jus d'avocat aux dattes
5min
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30 min
Zaalouk marocain (dip aux épices)
40 min