Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hidratación de los porotos
- 300 g de porotos negros secos
- 1000 g de agua
Tocino crocante
- 4 láminas de tocino
Crema de porotos
- 250 g de cebolla cortada en cuatro
- 50 g de apio en trozos
- 60 g de zanahoria en trozos
- 1 diente de ajo sin la raíz
- 20 g de aceite de oliva
- 900 g de agua
- 40 g de concentrado de tomate
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 1 cucharadita de mostaza de Dijon (opcional)
- 10 g de jugo de limón recién exprimido (opcional)
- 125 g de crema de leche
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 913 kJ / 218 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 30.5 g
- Tuk
- 7.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Charquicán con charqui
1 Std. 10 Min
Cremoso de mote
1h 20min
Cazuela de porotos con rabas y camarones
6 Std. 10 Min
Guiso de cochayuyo
14h
Porotos granados con mazamorra
1h 15min
Queque de zanahoria y naranja
2h 15 min.
Puré de betarragas
1h
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50min
Empanada de pino al horno
4h
Queque clásico
1h 20min
Pastelera de choclo
1h
Panqueques con dulce de leche
1h 15min