
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hidratación de los porotos
- 300 g de porotos negros secos
- 1000 g de agua
Tocino crocante
- 4 láminas de tocino
Crema de porotos
- 250 g de cebolla cortada en cuatro
- 50 g de apio en trozos
- 60 g de zanahoria en trozos
- 1 diente de ajo sin la raíz
- 20 g de aceite de oliva
- 900 g de agua
- 40 g de concentrado de tomate
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 1 cucharadita de mostaza de Dijon (opcional)
- 10 g de jugo de limón recién exprimido (opcional)
- 125 g de crema de leche
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 218 kcal / 913 kJ
- Protein
- 8.5 g
- Tuk
- 7.5 g
- Sacharidy
- 30.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry de lentejas
1 godz. 25 min
Menú: Sopa de calabaza. Pescado con arroz y verduras. Crumble de manzana y pera
1 godz.
Crema de zapallito italiano
50 min
Cóctel pisco sour
10 min
Queque clásico
1 godz. 20 min
Empanada de pino al horno
4 godz.
Queque de zanahoria y naranja
2 godz. 15 min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50 min
Pisco sour
10 min
Pan amasado
55 min
Porotos granados con mazamorra
1 godz. 15 min
Pastelera de choclo
1 godz.