
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Congrio
- 6 filetes de congrio sin piel y sin espinas (120 g c/u aprox.)
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 20 g de aceite de oliva
- 10 g de jugo de limón recién exprimido
Fondo de pescado
-
la cabeza del congrio
nebo 2 pastillas de caldo de pescado (para 0,5 l) - 100 g de cebolla cortada en cuatro
- 90 g de zanahoria cortada en cuatro
- 3 ramitas de perejil fresco
- 1 ramita de apio
- 1 hoja de laurel
- 1 ramita de tomillo
- ½ cucharadita de pimienta negra en grano
- 800 g de agua
- 500 g de vino blanco
Sofrito
- 30 g de aceite de oliva
- 180 g de cebolla blanca cortada en pluma
- 2 dientes de ajo sin la raíz, cortados en dos
Armado
- 150 - 200 g de tomates en conserva sin pepas cortados en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de ají de color o paprika
- 360 g de papas peladas y cortadas en rodajas de 3 mm
- 2 pellizcos de sal
-
2
ramitas de cilantro fresco solo las hojas
nebo perejil fresco solo las hojas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 369 kcal / 1534 kJ
- Protein
- 27 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 26 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chupe de locos
1hod. 20min
Cóctel pisco sour
10min
Charquicán con charqui
1hod. 10min
Empanada de pino al horno
4hod.
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50min
Pisco sour
10min
Plateada al jugo
3hod. 40min
Pebre
20min
Pan amasado
55min
Sopaipillas chilenas
45min
Porotos granados con mazamorra
1hod. 15min
Pastelera de choclo
1hod.