Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 170 g de farine
- 80 g de poudre d'amande
- 90 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille (les graines seulement)
- 125 g de beurre mou
- 1 œuf
La garniture
- 500 g d'eau
- 700 g de chair de courge d'hiver, coupée en cubes de 2 cm
- 3 œufs
- 1 jaune d'œuf
- 50 g de sucre en poudre, type complet, brun
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 110 g de sirop d'érable
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 20 g de farine, pour le plan de travail
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2316 kJ / 555 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 34 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry de banane plantain
35 min
Moelleux patate douce, vanille et coco
1h 15 min
Buns à la cannelle
3u. 40min
Carrot cake
1h 30min
Fried rice au tofu, brocoli, ananas et noix de cajou
45 min
Curry de minibananes aux noix de cajou
1h 5 min
Cake au potimarron, beaufort et pavot
1h 45 min
Petits pains roulés aux pommes et à la cannelle
4 Std. 25 Min
Babka au potimarron
4 Std. 30 Min
Tarte sucrée au potiron
1 Std. 40 Min
Patate douce cake
1h 20 min
Gâteau courge, pomme et flocons d'avoine
1h 15 min