Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 115 g de lait
- 9 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 350 g de farine T55, et un peu pour fariner
- 185 g de sucre en poudre
- 1 c. à café rase de cardamome en poudre
- 2 œufs, dont 1 battu
- 1 jaune d'œuf
- 3 g de sel
- 180 g de beurre dont 90 g à température ambiante et 90 g froid, en morceaux
- 2 c. à soupe de cannelle en poudre
- 1 c. à café de cardamome en poudre
- 75 g d'eau, et 1 filet
- 30 g de noix de pécan, hachées
- 1 pincée de cardamome en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1340 kJ / 321 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 22 g
Alternativní recepty
Babka pistache et fleur d'oranger
4h 5min
Julekake (brioche norvégienne)
2h 50min
Ramen complet au chashu
15 godz. 15 min
Tarte aux brimbelles des Vosges (ou myrtilles)
3u. 45min
Hot cross buns, brioches de Pâques
3h 20min
Galette pistache et fleur d'oranger
1h 30 min
Scones à la vanille
35min
Goulasch aux lentilles et aux champignons
45 min
Babka aux myrtilles
4 Std. 50 Min
Focaccia italienne
5 Std. 10 Min
Petits pains roulés aux pommes et à la cannelle
4 Std. 25 Min
Praliné maison rapide
1u.