Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 filets de poisson, avec ou sans peau, type poisson maigre lotte/merlu (200 g chacun, 2 cm d'épaisseur)
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 636 kJ / 152 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 2 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 140 mg
Alternativní recepty
Caramel de base
25 min
Rissoler lardons et champignons
20 min
Caramel liquide
25 min
Dorer 200 g d'oignons
25 min
Cuisses de poulet sous-vide
1 Std. 30 Min
Dorer 250 g de porc en cubes
15 min
Dorer 250 g d'échalotes
25 min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Rissoler 300 g de champignons frais
25 min
Sauce au caramel
1 Std. 30 Min
Rissoler 250 g de crevettes
15 min
Faire sauter 200 g de poires
15 min