Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 filets de poisson, avec ou sans peau, type poisson maigre lotte/merlu (200 g chacun, 2 cm d'épaisseur)
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 636 kJ / 152 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 2 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 140 mg
Alternativní recepty
Rissoler des oignons
20min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20min
Dorer légèrement ail et oignons
20min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2h 25 min
Sous-vide crevettes décortiquées, de taille moyenne
50min
Caramel liquide
25min
Dorer 250 g d'échalotes
25min
Dorer 200 g d'oignons
25min
Caramel de base
25min
Cuisses de poulet sous-vide
1 godz. 30 min
Sous-vide filets de poulet
1h 55 min