Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 filets de poisson, avec ou sans peau, type poisson maigre lotte/merlu (200 g chacun, 2 cm d'épaisseur)
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 636 kJ / 152 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 2 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 140 mg
Alternativní recepty
Dos de cabillaud sous-vide, écrasé de pommes de terre
1 godz. 50 min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1hod. 5min
Faire sauter 200 g de poires
15 min
Glace au caramel au beurre salé
14h
Sous-vide joues de porc
8 godz. 30 min
Sous-vide côtes de porc
2 Std. 50 Min
Caramel liquide
25 Min
Sauce au caramel
1 godz. 30 min
Rissoler 250 g de crevettes
15 min
Saumon teriyaki sous-vide
1 Std. 20 Min
Rissoler des oignons
20min
Caramel de base
25 Min