Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)

Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)

4.5 20 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 5min.
4 portions

Suroviny

  • 4 filets de poisson gras, avec ou sans peau type saumon (150 g chacun, 3 cm d'épaisseur),
  • 1450 g d'eau
  • 30 g de jus de citron

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 90 mg
Protein 30 g
Kalorie 1268 kJ / 303 kcal
Tuk 21 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 4 g
Sacharidy 0 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...