Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 filets de poisson gras, avec ou sans peau, type saumon (150 g chacun, 3 cm d'épaisseur),
- 1450 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1268 kJ / 303 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 90 mg
Alternativní recepty
Dorer 250 g de poulet en lanières
15min
Rissoler lardons et champignons
20min
Rissoler des oignons
20min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1h 20min
Saumon teriyaki sous-vide
1h 20min
Dorer légèrement ail et oignons
20min
Sous-vide côtes de porc
2 godz. 50 min
Poires sous-vide à la cannelle
2u. 5min
Dorer 200 g d'oignons
25min
Caramel de base
25min
Cuisses de poulet sous-vide
1h 30min
Sous-vide filets de poulet
1h 55 min