Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 filets de poisson gras, avec ou sans peau, type saumon (150 g chacun, 3 cm d'épaisseur),
- 1450 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1268 kJ / 303 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 90 mg
Alternativní recepty
Faire sauter 400 g de pommes
15min
Cuire du riz long complet
55 Min
Faire sauter 200 g de pommes
15min
Sous-vide filets de poulet
1 godz. 55 min
Cuisson du riz basmati
35 Min
Cuisson du riz long blanc
35 Min
Caramel liquide
25min
Sauce au caramel
1h 30min
Sous-vide magrets de canard
2 Std.
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1h 20 min
Saumon teriyaki sous-vide
1h 20 min
Foie gras sous-vide
72 godz.