Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 joues de porc (80-100 g chacun)
- 1500 - 1600 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1751 kJ / 418 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 133 mg
Alternativní recepty
Sous-vide côtes de porc
2sa 50 dk
Caramel de base
25min
Sous-vide filets de poulet
1sa 55 dk
Pâte levée feuilletée
12h 30min
Sous-vide épaule de porc, désossée
12h 25min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1 Std. 20 Min
Sucre glace
5 Min
Lassi fraises et rhubarbe
12h 15min
Dorer 250 g de porc en cubes
15 Min
Dorer 250 g d'échalotes
25min
Sablés aux farines de sarrasin et lentille
3h 35min
Faire sauter 200 g de pommes
15 Min