
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La marinade (la veille)
- 1 clou de girofle
- ½ oignon
- 750 g de vin rouge (1 bouteille)
- 3 gousses d'ail
- 1 bouquet garni
- 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- 10 brins de persil frais équeutés
- 20 g de cognac
- 3 carottes coupées en rondelles
- ½ zeste d'orange râpé
- 5 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
- 800 g de viande de bœuf (à bourguignon), détaillée en cubes (2 cm)
Le jour même
- 80 g de farine de blé
- 60 g d'huile d'olive
- 180 g d'oignons coupés en deux
- 2 c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 588 kcal / 2461.8 kJ
- Protein
- 44.5 g
- Tuk
- 28.8 g
- Sacharidy
- 26.8 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Seiche sauce au vin rouge
1hod. 5min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2hod.
Boulettes de viande à la sauce tomate
3hod. 40min
Osso-buco cuisson lente
1hod. 50min
Blanquette de veau cuisson lente
2hod. 10min
Pissaladière
3hod.
Sauté de veau aux olives
1hod.
Ragoût de saucisse et polenta crémeuse
40min
Casse-dents aux amandes
35min
Daube de l'Aubrac
17hod. 30min
La daube niçoise
13hod. 20min
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
35min