Zařízení & příslušenství
Char Kway Teow
Příprava 5min.
Celkový 15min.
4 portions
Suroviny
-
dark soy sauce10 g
-
light soy sauce20 g
-
shrimp paste (belacan)1 tsp
-
white pepper powder1 pinch
-
mushroom seasoning powder½ tsp
-
kway teow (flat rice noodles)500 g
-
fresh mung bean sprouts (taugeh)100 g
-
garlic cloves20 g
-
shallots20 g
-
cooking oil20 g
-
dried chilli paste (cili boh)2 tsp
-
whole prawns cleaned and shell removed200 g
-
fresh chives cut in 3 cm length20 g
-
egg lightly beaten1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
16 g
Kalorie
1280 kJ /
306 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
46 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Asian All-in-One
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Mee Goreng Mamak
15min.
Crispy Ikan Bilis
40min.
Sambal Belacan
10min.
Fried Beehoon
20min.
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min.
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min.
Sambal Petai Prawns
20min.
Nasi Lemak
45min.
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25min.
Nasi Lemak
45min.
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min.
Chicken Porridge
35min.