Vollkorn-Pizza mit Brie, Serrano und Feigenmarmelade

Vollkorn-Pizza mit Brie, Serrano und Feigenmarmelade

4.7 15 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 35min.
6 Portionen

Suroviny

Mehrkorn-Pizza
  • Wasser
    465 g
  • frische Germ
    5 g
  • Zucker
    1 TL
  • Olivenöl zum Einfetten
  • Salz und etwas mehr nach Geschmack
    1 TL
  • Weizen-Vollkornmehl etwas mehr zum Ausstreuen
    350 g
  • Olivenöl
    1 EL
  • Zitronensaft
    20 g
  • passierte Tomaten
    200 g
  • Rapsöl zum Einfetten
    Kokosöl, zum Einfetten
  • Oregano, getrocknet nach Geschmack
  • Olivenöl zum Beträufeln
  • Brie in Scheiben
    250 g
  • Serrano-Schinken in Scheiben
    80 g
  • Feigenmarmelade
    50 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 637 mg
Protein 19 g
Kalorie 1831 kJ / 438 kcal
Tuk 16 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 8 g
Sacharidy 54 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...