Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Schalotte (ca. 30 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 30 g Olivenöl
- 100 g Schinkenspeckwürfel
- 400 g Butternuss-Kürbis, in Stücken (2-3 cm)
- 100 g Kartoffeln, in Stücken
- 800 g Wasser
-
1 ½
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 2 Prisen Muskat
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 250 g Ravioli, frisch, aus dem Kühlregal, 3 Minuten Garzeit (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1695 kJ / 404 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 1577 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zucchinisuppe mit Minze
35min
Brokkolicremesuppe
35min
Porree-Mais-Suppe mit Schinken
35min
Rosenkohl-Kartoffel-Suppe
45min
Kartoffel-Porree-Suppe mit Fenchel und Shrimps
45min
Kartoffelsuppe mit Croûtons
40min
Butternusskürbis-Ingwer-Suppe
35min
Süßkartoffel-Möhren-Suppe
50min
Parmesan-Kartoffel-Suppe
40min
Möhren-Kürbissuppe mit Parmesanchips
45min
Süßkartoffel-Selleriecremesuppe
35min
Kürbissuppe mit Curry
35min