Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Zwiebeln, geachtelt oder geviertelt
- 30 g Öl
- 150 g Champignons, geachtelt oder geviertelt
- 500 g Linguine
- 300 g Wirsing, in feinen Streifen
- 200 g Crème fraîche
- 225 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz und mehr zum Kochen
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Knoblauch, granuliert
- 1 TL geriebene Orangenschale
- 10 g Speisestärke
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- ½ TL Thymian, getrocknet
- 50 g Parmesan, gehobelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3204 kJ / 765 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 96 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 10.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta mit Spitzkohl-Currysauce
30 min
Linguine mit Kürbis-Sugo und Specktopping
40min
Wirsing-Pasta
35min
Rosenkohl-Kartoffel-Gratin
1 godz. 30 min
Gnocchi-Wirsing-Auflauf mit Camembert
1h 10 min
Fenchel-Tomaten-Pasta
45min
Rosenkohl-Schupfnudeln mit Schinken-Käse-Sauce
40min
Pilzragout mit Spätzle
30 min
Rosenkohl-One-Pot-Pasta
1u.
Überbackene Knödel mit Spinat und Speck
1u.
Mini-Spinatknödel in Pilzsauce
1u.
Wirsing Untereinander mit Nürnberger Bratwürstchen
40min