Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Schalotte
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 10 g Öl
- 2 gelbe Paprika (ca. 250 g), in Stücken
- 80 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 200 g Wasser
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Sahne
- 2 TL Crème fraîche
- ½ Kresse-Beet, abgeschnitten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1045 kJ / 250 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 618 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erbsen-Cremesuppe
40min
Kohlrabi-Kartoffel-Cremesuppe
45min
Kartoffelcremesuppe
40min
Kalte Kartoffel-Porree-Suppe
3h
Erbsen-Curry-Suppe
40min
Paprikasüppchen mit Basilikumschaum
35min
Sommerliche Gemüsesuppe
55min
Frische Tomatensuppe
30 min
Geröstete Möhrensuppe mit Petersilienpesto
1u.
Schnelle Tomatencremesuppe
30 min
Möhren-Tomaten-Cremesuppe
45min
Kohlrabi-Kartoffel-Suppe
50min