Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 40 g d'eau
- 250 g de farine de blé
- 60 g de sucre en poudre
- 25 g de poudre d'amande
- 25 g de raisins secs
- 25 g de fruits confits variés, en petits morceaux
- 25 g de beurre fondu
- 25 g de pignons de pin
- 1 c. à café de graines d'anis vert
- 30 g d'huile d'olive, et un peu pour le saladier
- 50 g de vin blanc
- 1 pincée de sel
- 40 g d'eau de fleur d'oranger
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1130.3 kJ / 269.6 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 34.6 g
- Tuk
- 11.1 g
- Nasycený tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 67.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fiadone au citron
3u. 50min
Mouna brioche de Pâques
8h 55min
Couronne des rois espagnole
3h
Spéculoos
1h 40min
Cake aux fruits confits
4h 30min
Mélange pour pain complet
10min
Berawecka d'Alsace
3h
Mouna à l'orange, citron et fleur d'oranger
5 Std. 35 Min
Les longués de Montpellier
1u.
Ragoût de fruits de mer et poisson à la tomate
50min
Sardines à l'escabèche
12 Std. 45 Min
Dundee cake (gâteau écossais)
3 godz. 5 min