Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 40 g d'eau
- 250 g de farine de blé
- 60 g de sucre en poudre
- 25 g de poudre d'amande
- 25 g de raisins secs
- 25 g de fruits confits variés, en petits morceaux
- 25 g de beurre fondu
- 25 g de pignons de pin
- 1 c. à café de graines d'anis vert
- 30 g d'huile d'olive, et un peu pour le saladier
- 50 g de vin blanc
- 1 pincée de sel
- 40 g d'eau de fleur d'oranger
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1130.3 kJ / 269.6 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 34.6 g
- Tuk
- 11.1 g
- Nasycený tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 67.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petit gâteau à l'orange amère et à l'huile d'olive
45min
Rolls cacao et sauce au café
2 Std. 45 Min
Biscuits aux figues
1h 15min
Crème caramel
3 Std. 50 Min
Cake aux fruits confits
4h 30min
Risotto aux fruits de mer au Gochujang
1h
Tourte auvergnate au seigle
4h 45min
Croquants aux noisettes et amandes
50 min
Meringues fondantes chocolat-amande
2h 30min
Meringues aux amandes
2 Std. 50 Min
Pain d'épices au miel de châtaignier en cocotte
2 Std.
Brioche des rois citron et fève tonka
4h 30min