Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pannacotta au foie gras
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 50 g de porto rouge
- 200 g de foie gras de canard mi-cuit, en morceaux
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de poivre blanc moulu
- 150 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- 6 pincées de poivre 5 baies (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1147.8 kJ / 277.5 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 5.5 g
- Tuk
- 26.3 g
- Nasycený tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 159 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pannacotta betterave-framboise
3h 20min
Pannacotta épinards, lait de coco et maquereau fumé
2h 10min
Bouchées de pannacotta de saumon sur biscuits aux graines d'anis
4u. 45min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35min
Cheesecake aux radis
3u. 35min
Rillettes de maquereau, tomates confites et coriandre
25min
Cuillères de langoustine au cognac
35min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12 godz.
Tiramisu, avocat et œufs de saumon
1h 30min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1h 35min
Île flottante au foie gras
25min
Cannelés au thon
40min