Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pannacotta au foie gras
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 50 g de porto rouge
- 200 g de foie gras de canard mi-cuit, en morceaux
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de poivre blanc moulu
- 150 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- 6 pincées de poivre 5 baies (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1147.8 kJ / 277.5 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 5.5 g
- Tuk
- 26.3 g
- Nasycený tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 159 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Île flottante au foie gras
25 min.
Verrine de saint-jacques au chou chinois
15 Min
Mousse au roquefort, poire et gingembre
2óra 20p
Pannacotta
5h 50min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2óra 20p
Bouchées de pannacotta de saumon sur biscuits aux graines d'anis
4 godz. 45 min
Crème parmentière au saint-marcellin
45 min
Verrine bicolore aux radis et fromage de chèvre
20 Min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 Std. 35 Min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1 Std. 35 Min
Cheesecake aux radis
3 Std. 35 Min
Crémeux de petit pois et crumble de parmesan
1 Std. 20 Min