
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pannacotta au foie gras
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 50 g de porto rouge
- 200 g de foie gras de canard mi-cuit en morceaux
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de poivre blanc moulu
- 150 g de mangue mûre coupée en morceaux
- 6 pincées de poivre 5 baies (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 277.5 kcal / 1147.8 kJ
- Protein
- 3.8 g
- Tuk
- 26.3 g
- Sacharidy
- 5.5 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Nasycený tuk
- 13.5 g
- Sodík
- 159 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gaspacho petit pois-menthe façon cappuccino
24hod. 30min
Iles flottantes à la pistache
1hod.
Terrine de betteraves et de fromage de chèvre
1hod. 45min
Pommes sur sablés à la réglisse
4hod. 40min
Verrines de crème d'asperges
2hod. 35min
Crème brûlée à la violette
2hod. 15min
Cheesecake tomate-chèvre
4hod. 30min
Pannacotta parmesan
2hod. 20min
Crème parmentière au saint-marcellin
45min
Mousse de chèvre frais, chair de crabe et avocat, sauce Passion
30min
Gougères au piment d'Espelette
1hod. 5min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45min