Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pannacotta au foie gras
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 50 g de porto rouge
- 200 g de foie gras de canard mi-cuit, en morceaux
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de poivre blanc moulu
- 150 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- 6 pincées de poivre 5 baies (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1147.8 kJ / 277.5 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 5.5 g
- Tuk
- 26.3 g
- Nasycený tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 159 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dôme de fruits en gelée
3 Std. 20 Min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12hod.
Crème anglaise au lait de coco, asperges et épinards
45 Min
Pannacotta aux œufs de saumon
3hod.
Mayonnaise au curry
10min
Verrine de saint-jacques au chou chinois
15min
Bagatelle au champagne et aux fruits rouges
3u. 40min
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3h 30min
Pannacotta à l’orange
4 Std. 25 Min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2h 35min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2 Std. 20 Min
Bouchées de pannacotta de saumon sur biscuits aux graines d'anis
4 Std. 45 Min