Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 15 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di salsiccia fresca, spellata
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 130 g di scamorza affumicata a pezzi (2 cm)
- 150 g di uva rossa senza semi, a metà
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1123.8 kJ / 268.9 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Sacharidy
- 26.6 g
- Tuk
- 13.4 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 525 mg
Alternativní recepty
Polpettone allo speck con pere e vellutata di zucca (TM6)
1 Std.
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1 Std.
Frico
1 Std.
Risotto con uva e funghi
30 Min
Focaccia con datteri, pancetta e formaggio di capra
3 Std.
Crostata salata con pere, Brie e prosciutto
1 Std. 30 Min
Crostata integrale salata con salsa di cipolle
1 Std. 10 Min
Insalata di fragole, soncino e Parmigiano reggiano
10 Min
Tacchino con ripieno all'uva
1 Std. 30 Min
Tart tatin con pomodori e formaggio fresco
2 Std.
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
2 Std.
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30 Min